Новини Дніпра та Області

Запоріжжя
Події
Смертельна ДТП в Олександрівському районі Запоріжжя: правоохоронці затримали 23-річного керманича
Аварія за участі водія та пішоходів сталася вчора ввечері, 28 квітня, поблизу Прибережної автомагістралі. Через нехтування правилами дорожнього руху двоє громадян загинули на місці події.
Дніпро
Кримінал Події
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень знайомому поліцейські Дніпра затримали 45-річного містянина
24 квітня, близько 18:20, до правоохоронців надійшло повідомлення про конфлікт біля одного з будинків по вулиці Будівельників. Прибувши на місце події, поліцейські зʼясували, що під час суперечки підозрюваний вдарив знайомого ножем у живіт.
Дніпро
Події
14-річна школярка з Дніпра посварилась зі знайомою та влаштувала стрілянину посеред вулиці: деталі
Поліція Дніпра відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій за участі неповнолітніх Усі причини та обставини події зʼясують слідчі в ході досудового розслідування.
Нікополь
Події
Надзвичайники Нікопольщини визволили песика з пастки
Сьогодні вранці, 29 квітня, близько 11:30, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Партизанській міста Покров Нікопольського району, песик впав до бетонного резервуару всередині будівлі, яка не експлуатується.
Кам'янське
Події
У Кам'янському безвісти зникла 87-річна Єлизавета Галузінська: прикмети
27 квітня жінка пішла з дому у напрямку лісу та не повернулась. Наразі її місцезнаходження невідоме.
Дніпро
Кримінал Події
Два пограбування за одну ніч: поліцейські Дніпра повідомили про підозру 40-річному містянину
За одну ніч 40-річний чоловік скоїв два пограбування. 26 квітня біля будинку по вулиці Харківській нападник вдарив жінку по обличчю та вихопив з рук мобільний телефон. Далі на вулиці Магдебурзького права розбив вікно у кіоску й заволодів товаром.
Дніпро
Події
Поліція Дніпра розшукує 13-річну Возмітелеву Вікторію: прикмети
29 квітня до поліції звернулась мати дівчинки та повідомила, що 19 квітня близько 13:00 її донька пішла з дому в Амур-Нижньодніпровському районі міста та досі не повернулася. Останній раз дівчина виходила на звʼязок 27 квітня. Наразі її місце перебування невідоме.
Кривий Ріг
Війна в Україні Події
Обіцяв допомогти в ухиленні від мобілізації: у Кривому Розі судитимуть військовослужбовця
Слідством встановлено, що командир взводу обіцяв своєму знайомому вплинути на рішення співробітника одного із ТЦК та СП Дніпропетровської області про відстрочку від військової служби строком на пів року.
Дніпро
Події
Масштабне відключення газу у Дніпрі та Дніпровському районі в травні: адреси
У травні 2024 року на території Дніпра та Дніпровського району очікується тимчасове припинення газопостачання в деяких житлових будинках.
Нікополь
Події
Дві громади Нікопольщини зазнали ударів армії рф: правоохоронці задокументували наслідки воєнних злочинів окупантів
З самого ранку 28 квітня ворожа артилерія била по Нікополю, пізніше вдарила по селу Покровської сільської територіальної громади.