Війна в Україні
На Донеччині загинув 28-річний старший солдат з-під Жовтих Вод Олександр Воронцов

На Донеччині загинув 28-річний старший солдат з-під Жовтих Вод Олександр Воронцов

Сьогодні, 14 листопада, у Жовтих Водах (Дніпропетровська обл.) попрощалися з воїном ЗСУ Олександром Воронцовим. 28-річний старший солдат, мешканець с. Мар’янівка, загинув 8 листопада під час виконання бойового завдання на Донеччині, внаслідок прямого влучення ворожого дрону-камікадзе в автівку з нашими військовослужбовцями.

Про це повідомляє міськрада Жовтих Вод.

Олександр народився 21 лютого 1994 року у П’ятихатках. Середню освіту здобув у Мар’янівській загальноосвітній школі. Після навчався у ДПТНЗ «Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти», отримав професію електрогазозварника, електрозварника на автоматичних та напівавтоматичних машинах.

Працював на ТОВ «Білмакс» оцинковником. На військову службу був призваний 9 квітня. Після здобуття військово-облікової спеціальності у навчальному центрі, відправився на передову. Служив на посаді старшого радіотелефоніста відділення управління СОБ самохідного артилерійського взводу.

8 листопада під час виконання бойового завдання в районі селища Клебан-Бик Донецької області, внаслідок влучення ворожого дрону-камікадзе в автівку, в якій перебував Олександром зі своїми побратимами, жовтоводець загинув.

У захисника залишилася лише бабуся Ірина Олександрівна.

Щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять і слава полеглому Герою!

Читайте також: Маскували під непрацюючі приміщення: В Запоріжжі поліцейські припинили роботу 9 підпільних гральних закладів;

18 педагогів та начальник управління Держказначейства: Запорізька облрада позбавила своїх відзнак та нагород колаборантів;

Під прицілом Нікопольський район: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 14 листопада;

2022-11-14 13:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин