Війна в Україні
В боях за Херсонщину загинув 29-річний стрілець Максим Виногродський з Жовтих Вод

В боях за Херсонщину загинув 29-річний стрілець Максим Виногродський з Жовтих Вод

У Жовтоводській громаді (Дніпропетровська обл.) знову втрата. Війна забрала ще одне молоде життя, залишивши батьків без єдиного сина. 2 вересня під час артилерійського обстрілу в Херсонської області загинув головний сержант, стрілець, командир відділення Максим Виногродський. До свого 30-річчя він не дожив 27 днів.

Про це повідомила Жовтоводська міськрада.

Максим народився та виріс у Жовтих Водах. Вчився у середній загальноосвітній школі №8, після – у Жовтоводському промисловому коледжі ДНУ ім. О.Гончара за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія». Працював на підприємствах Кривого Рогу. Останнє місце роботи – ТОВ «Кривбасбудпром».

З 2015 по 2017 роки проходив строкову військову службу у лавах Національної Гвардії України, отримав військову спеціальність «Стрілець».

Захищати Україну Максим Виногродський пішов 1 квітня відповідно до Указу Президента України «Про мобілізацію». Служив головним сержантом – командиром інженерно-позиційного відділення інженерно-позиційного взводу інженерно-саперної роти.

Дисциплінований, вмотивований, відповідальний, сміливий, надійний, попри свій вік користувався неабиякою повагою та авторитетом серед старших колег по службі. Він вірив у перемогу, успішно виконав не одне бойове завдання. Та, на жаль, 2 вересня, перебуваючи в районі Білогірки Херсонської області, потрапив під артилерійський обстріл та загинув.

У захисника залишилися батьки Володимир Альбінович та Оксана Степанівна.

Прощання із Максимом відбудеться 9 вересня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 рр.

Щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять і слава полеглому Герою!

Читайте також: У Павлограді планують перейменування низки вулиць: деталі;

2022-09-08 21:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин